Bay Yanlış 13. bölüm (son bölüm izle) - Bay Yanlış tek parça full izle - 25-09-2020 - FOX TV

TAKİP ET

Bay Yanlış 13. bölüm izle! FOX TV Cuma akşamı sevilerek izlenen dizisi Bay Yanlış 13. yeni bölüm izle yici ile buluştu. 25 Eylül 2020 de yayınlanan Bay Yanlış son bölüm de; Karşılarında polisleri gören Ezgi ve Özgür şok olurlar. Tolga'nın Ezgi'den şikâyetçi olduğunu düşünen Özgür deliye döner. Hep birlikte karakola gitmek zorunda kalırlar. İfadesi alınan Ezgi serbest kalsa da bu işin peşini bırakmazlar ve Ezgi'nin suçsuzluğunu ispatlamaya çalışırlar. Bay Yanlış 13. bölüm full tek parça izle!

Reklam
Reklam

Bay Yanlış 13. bölüm izle! FOX TV Cuma akşamı sevilerek izlenen dizisi Bay Yanlış 13. yeni bölüm izle yici ile buluştu. 25 Eylül 2020 de yayınlanan Bay Yanlış son bölüm de; Karşılarında polisleri gören Ezgi ve Özgür şok olurlar. Tolga’nın Ezgi’den şikâyetçi olduğunu düşünen Özgür deliye döner. Hep birlikte karakola gitmek zorunda kalırlar. İfadesi alınan Ezgi serbest kalsa da bu işin peşini bırakmazlar ve Ezgi’nin suçsuzluğunu ispatlamaya çalışırlar. Bay Yanlış 13. bölüm  full tek parça izle!

Bay Yanlış 13. bölüm tek parça izle! Karşılarında polisleri gören Ezgi ve Özgür şok olurlar. Tolga’nın Ezgi’den şikâyetçi olduğunu düşünen Özgür deliye döner. Hep birlikte karakola gitmek zorunda kalırlar. İfadesi alınan Ezgi serbest kalsa da bu işin peşini bırakmazlar ve Ezgi’nin suçsuzluğunu ispatlamaya çalışırlar. "Bay Yanlış full izle"

BAY YANLIŞ 13. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bay Yanlış son bölüm full izle! Tüm zorluklara karşı, Özgür ve Ezgi için en önemli şey birbirlerine duydukları aşktır. Fakat Tolga’nın ve Serdar’ın onları rahat bırakmaya niyeti yoktur. Bu arada Ezgi, Cansu için sürpriz bir bekarlığa veda partisi hazırlamıştır.

Bay Yanlış son bölüm izle! Cansu çok mutlu olur, kızlar aralarında eğlenir. Emre de boş durmaz ve Levent için hazırladığı bir sürpriz vardır. Ama bu sürpriz kızların pek hoşuna gitmeyecektir.

BAY YANLIŞ 13. YENİ BÖLÜM (SON BÖLÜM) TEK PARÇA FULL İZLE

25 Eylül 2020 de yayınlanan Bay Yanlış 13. bölüm ile ilgili tüm gelişmeler haber15.com da.