Bay Yanlış 12. bölüm izle (Bay Yanlış son bölüm izle) - 18 Eylül 2020 - FOX TV

TAKİP ET

Bay Yanlış 12. bölüm. 18 Eylül 2020 de yayınlanan Bay Yanlış 13. son bölüm FOX TV de izleyici karşısına çıktı! Bay Yanlış 12. yeni bölüm de; Tolga'nın Ezgi'nin patronu olduğunu öğrenen Özgür deliye döner. Ezgi hemen işi bırakır. Ama Tolga La Gabbia'yı alana kadar rahat etmeyecektir, Gizem'in de desteğiyle Ezgi'yi zor durumda bırakmak için çoktan planlarını yapmıştır. Bay Yanlış yeni bölüm full izle, Bay Yanlış 13. bölüm tek parça izleyin!

Reklam
Reklam

Bay Yanlış 12. bölüm full izle. 18 Eylül 2020 de yayınlanan  Bay Yanlış 13. son bölüm FOX TV de izleyici karşısına çıktı! Bay Yanlış 12. yeni bölüm de; Tolga’nın Ezgi’nin patronu olduğunu öğrenen Özgür deliye döner. Ezgi hemen işi bırakır. Ama Tolga La Gabbia’yı alana kadar rahat etmeyecektir, Gizem’in de desteğiyle Ezgi’yi zor durumda bırakmak için çoktan planlarını yapmıştır. Bay Yanlış yeni bölüm full izle, Bay Yanlış 13. bölüm tek parça izleyin!

BAY YANLIŞ 12. BÖLÜM İZLE

Bay yanlış 12. yeni bölüm de, Tolga’nın Ezgi’nin patronu olduğunu öğrenen Özgür deliye döner. Ezgi hemen işi bırakır. Ama Tolga La Gabbia’yı alana kadar rahat etmeyecektir, Gizem’in de desteğiyle Ezgi’yi zor durumda bırakmak için çoktan planlarını yapmıştır.

BAY YANLIŞ 12. BÖLÜM FULL İZLE

Bay Yanlış 12. son bölüm de, Özgür’ün Ezgi’ye olan zaafından faydalanır. Söz konusu Ezgi olunca, Tolga’nın istekleri karşısında Özgür için karar vermek daha da zorlaşır. Bu arada Özgür bir yandan yeni mekanla ilgilenir ve oranın açılışını yapar.

BAY YANLIŞ SON BÖLÜM İZLE

Bay Yanlış son bölüm full izle, Tüm zorluklara karşı, Özgür ve Ezgi için en önemli şey birbirlerine duydukları aşktır. Fakat Tolga’nın ve Serdar’ın onları rahat bırakmaya niyeti yoktur.

BAY YANLIŞ 12. SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

18 Eylül 2020, Cuma akşamı yayınlanan Bay Yanlış 12. son bölüm full tek parça izleyebilir, Bay Yanlış 12. yeni bölümle ilgili gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.