Batman Üniversitesi öğrencileri, Antalya Uluslararası Diplomasi Forumu yolcusu

TAKİP ET

Batman Üniversitesi öğrencileri, Antalya Uluslararası Diplomasi Forumu yolcusu başıklıklı son dakika haberinde; Batman Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencileri, Antalya Uluslararası Diplomasi Forumuna katılmaya hak kazandı.

Reklam
Reklam

Antalya’da 18-20 Haziran arasında gerçekleştirilecek Uluslararası Diplomasi Forumuna İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Doç. Dr. Fulya Köksoy Kavak’ın teşvik ve yönlendirmeleri ile Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencilerinden Mısra Küçükkaya ve Dilan Tuncer’in katılım hakkı kazandığı belirtildi.
Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, dünyanın dört bir yanından misafir ve öğrencilerin yer alacağı bu foruma katılım hakkı kazanan öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Batman Üniversitesi öğrencileri, Antalya Uluslararası Diplomasi Forumu yolcusu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "16.06.2021" tarihinde "EĞİTİM" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EĞİTİM" haberleri kategorisinde yer alan "Batman Üniversitesi öğrencileri, Antalya Uluslararası Diplomasi Forumu yolcusu" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.