Batman Sağlık İl Müdürlüğüne operasyon düzenlendi: 16 kişi gözaltına alındı

TAKİP ET

Batman Sağlık İl Müdürlüğüne operasyon düzenlendi: 16 kişi gözaltına alındı başıklıklı son dakika haberinde; Batman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı sağlık kuruluşlarına operasyon düzenlendi.

Reklam
Reklam

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 16 kişinin göz altına alındığı öğrenildi. İl Sağlık Müdürlüğüne düzenlenen operasyonun zimmet, yolsuzluk ve yapılan usulsüzlükler ile ilgili olduğu belirtildi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Batman Sağlık İl Müdürlüğüne operasyon düzenlendi: 16 kişi gözaltına alındı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "25.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Batman Sağlık İl Müdürlüğüne operasyon düzenlendi: 16 kişi gözaltına alındı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.