Batman'da kayan tır yolu ulaşıma kapattı

TAKİP ET

Batman'da kayan tır yolu ulaşıma kapattı, başlıklı haberin detayında; Batman'ın Gercüş ilçesinde Çevreyolu, karlı zeminde kayan tır nedeniyle trafiğe kapandı.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgiye göre, Gercüş Çevreyolu'nda seyreden 72 AAV 401 plakalı tır, kar yağışı ve tipi nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak refüje doğru kaydı. Tırın yolun tek şeridini kapatması nedeniyle trafikte aksama yaşandı. Kazada herhangi bir yaralanma olmazken, yol ekiplerin çalışmasıyla tekrar trafiğe açıldı.




Batman'da kayan tır yolu ulaşıma kapattı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Batman'da kayan tır yolu ulaşıma kapattı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)