Batman'da işçileri taşıyan servis aracı kaza yaptı: 10 yaralı

TAKİP ET

Batman'da işçileri taşıyan servis aracı kaza yaptı: 10 yaralı, başlıklı haberin detayında; Batman-Siirt çevreyolunda tekstil işçilerini taşıyan minibüs ile pikabın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 10 kişi yaralandı.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgilere göre kaza, Siirt çevreyolunda saat 07.00’da meydana geldi. Tekstil işçilerini taşıyan minibüs ile pikabın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 10 kişi yaralandı. Çevrede bulunan vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine 112 acil sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların hayati tehlikesi bulunmazken kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Batman’da işçileri taşıyan servis aracı kaza yaptı: 10 yaralı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Batman’da işçileri taşıyan servis aracı kaza yaptı: 10 yaralı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.