Batman'da hırsızlar petrol istasyonunda 15 yaşındaki çocuğu öldürüp kayıplara karıştı

TAKİP ET

Batman'da hırsızlar petrol istasyonunda 15 yaşındaki çocuğu öldürüp kayıplara karıştı, başlıklı haberin detayında; Batman'ın Beşiri ilçesine bağlı İkiköprü beldesinde petrol istasyonuna giren hırsızlar, istasyon çalışanını öldürdü.

Reklam
Reklam

Olay, sabaha karşı 03.30 civarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kimliği belirlenemeyen maskeli 3 kişi hırsızlık için petrol istasyonuna girdi. İstasyon çalışanı 15 yaşındaki Ahmet Eren'i başından ve göğsünden silahla öldüren hırsızlar, iki çalışanı da bağlayarak etkisiz hale getirdi. İş yerinde bulunan kasadaki paraları ve bilgisayarları çalan hırsızlar, olay yerinden kaçtı.

İplerinden kurtulan bir iş yeri çalışanı, durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi, Ahmet Eren'in hayatını kaybettiğini belirledi.

İkiköprü Jandarma ekipleri ile Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerinin olayın aydınlatılması için çalışma başlattığı belirtildi.




Batman'da hırsızlar petrol istasyonunda 15 yaşındaki çocuğu öldürüp kayıplara karıştı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Batman'da hırsızlar petrol istasyonunda 15 yaşındaki çocuğu öldürüp kayıplara karıştı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)