'Batalla futbolu bırakmak istiyor' iddiası - Bursa Haberleri

Bursaspor'un efsane oyuncusu Pablo Martin Batalla, sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmaya yanaşmıyor. Arjantinli yıldızın yeşil beyazlı forma altında futbolu bırakmaya hazırlandığı ancak Bursa Başkanı Ali Ay'ın oyuncuyla 1 yıl daha sözleşme yapmak istediği belirtildi.

Bursaspor'un şampiyonluğunda en önemli pay sahiplerinden biri olan Pablo Martin Batalla, sezon sonunda futbolu bırakmak istiyor.

Bursaspor'u yakından takip eden gazetecilerden Süha Gürsoy, Futbol Arena'ya yaptığı açıklamada yıldız ismin sözleşmesini uzatmak istemediğini ve futbolu bırakmaya hazırlandığını ifade etti. Gürsoy, başkan Ali Ay'ın oyuncuyla 1 yıl daha sözleşme yapmak istediğini ifade ederken "İnşallah 1 yıl daha sözleşmesini uzatır" ifadelerini kullandı.

Pablo Martin Batalla, Bursaspor'da çıktığı 236 resmi maçta 67 gol attı, 77 de asist yapma başarısı gösterdi.

Kaynak; yenişafak