Başkent'te inşaattaki göçükte oğlu öldü, baba yaralandı

TAKİP ET

Başkent'te inşaattaki göçükte oğlu öldü, baba yaralandı başıklıklı son dakika haberinde; Ankara'nın Polatlı ilçesinde bir dükkan inşaatında meydana gelen göçükte 18 yaşındaki işçi hayatını kaybederken, babası yaralandı.

Reklam
Reklam

Alınan bilgiye göre, Polatlı ilçesi Şadi Engin Caddesi üzerindeki bir dükkan inşaatında beton mikseri beton dökümü yaptığı sırada göçük yaşandı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Aynı inşaatta çalışan baba ve oğuldan baba hafif yaralı olarak kurtarılırken, 18 yaşındaki Özgür Aydaş ise çok sayıda demirin altında kalarak hayatını kaybetti. Cansız bedenine ulaşılan genç, cenaze aracıyla Polatlı Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Olayın yaşandığı inşaatın ise tamamen yıkılmasına karar verildi.
Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, olay sırasında inşaatta bulunan 2 işçinin baba oğul olduğunu belirterek, inşaatın kontrollü bir şekilde yıkılacağını aktardı.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Başkent’te inşaattaki göçükte oğlu öldü, baba yaralandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Başkent’te inşaattaki göçükte oğlu öldü, baba yaralandı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.