Başkent'te gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonlarında 29 gözaltı

TAKİP ET

Başkent'te gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonlarında 29 gözaltı, başlıklı haberin detayında; Başkent'te sigara, tütün, alkollü içki ve akaryakıt kaçakçılığını önlemeye yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 29 kişi gözaltına alınırken, çok sayıda da malzeme ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekiplerince il genelinde sigara, tütün, alkollü içki ve akaryakıt kaçakçılığını önlemeye yönelik 11-15 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda 29 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Operasyonlarda 418 bin 520’si dolu 7 milyon 853 bin 720 makaron, 47 bin 520 adet cinsel içerikli ürün, 47 bin 97 litre karışımlı akaryakıt, 5 bin 182 litre sahte alkollü içki, 368 kilogram tütün, 325 adet puro, 300 adet bidon etiketi, 9 adet kompresör ve 8 adet sigara sarma makinesi ele geçirildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Başkent’te gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonlarında 29 gözaltı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Başkent’te gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonlarında 29 gözaltı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.