Başkent'te gecekondu çöktü: 1 yaralı
Başkent'te gecekondu çöktü: 1 yaralı, başlıklı haberin detayında; Ankara'da çatısındaki odunları topladığı metruk gecekondu çöken bir kişi yaralandı. Göçük altında başka kişilerin bulunması ihtimali üzerine ekipler çalışma başlattı.
Olay, Altındağ ilçesi Kayabaşı Mahallesi'nde meydana geldi. Ferdi Keser (33), çatısındaki odunları toplamak için girdiği metruk gecekondunun çökmesi sonucu göçük altında kaldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Göçük altından yaralı olarak kurtarılan şahıs, yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye götürüldü. İtfaiye ekipleri enkaz altında başka kişilerin de olabileceği ihtimali üzerine arama kurtarma çalışmaları başlattı.
Gecekondu aniden üzerine çöktüOlaya tanık olan çevre sakinlerinden Ejder Karadağ, Adam içeride odun topladığı sırada mola verdi. Gecekondu aniden üzerine çöktü. Sonra ekipler geldi. Komşuların da yardımıyla adamı içeriden çıkardılar. Sonra ambulansa koyup götürdüler. İki kişi daha vardı. Onlar da ambulansa bağırıyordu. Ses duyduk. Baktık ki ev yıkılmış dedi.Üstten sökeceğine alttan sökünce ev üzerine çökmüşKeser'in komşusu Baran Çiçek, Sabah buraya gelmiş odun toplamaya. Üstten sökeceğine alttan sökünce ev üzerine çökmüş. Biz mahallemizin yenilenmesini istiyoruz. Devletimiz bize biraz yardımcı olsun lütfen. Abimizin de durumu olmadığı için bu hallere düştü. Kafasında ve boynunda kırık var dediler. Kan gelmiş. Biz de kurtarmaya çalıştık. Ambulansı aradık, birlikte çıkarttık diye konuştu.Başkent'te gecekondu çöktü: 1 yaralı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 20.02.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Başkent'te gecekondu çöktü: 1 yaralı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)