Başkent'te 1 milyon 41 bin 120 adet makaron ele geçirildi

TAKİP ET

Son dakika 'ASAYİŞ' kategorisinde yer alan habere göre; Ankara'da üç farklı ilçede düzenlenen operasyonda 1 milyon 41 bin 120 adet bandrolsüz, mükerrer ve içi doldurulmuş makaron ile cep telefonları ve kaçak ürünler ele geçirilirken, 4 kişi gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekiplerince Çankaya, Yenimahalle ve Keçiören ilçelerinde 4 ayrı adrese gerçekleştirilen operasyonda 1 milyon 41 bin 120 adet bandrolsüz, mükerrer ve içi doldurulmuş makaron, 57 adet cep telefonu, 2 bin 485 adet cep telefonu yedek parçası ve 34 bin 841 adet kaçak ürün ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Başkent’te 1 milyon 41 bin 120 adet makaron ele geçirildi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "11.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "Haber16.com" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Başkent’te 1 milyon 41 bin 120 adet makaron ele geçirildi" başlıklı haberlere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.