Başkanları buluşturan açılış - Bursa Haberleri

Başkanları buluşturan açılış, başıklıklı son dakika haberinde; Bursa'da sabah kahvaltısında yöresel lezzetlerin yanısıra ciğer kebap hizmeti de sunan restoranın açılışı Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ve Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Arif Tak'ın katılımıyla yapıldı.

Ciğergah markasıyla Bursa’da büyüyen Ali Koçak, Alaattinbey Mahallesi girişindeki Agah Ali Kahvaltı ve Ciğer Kebap Salonu’nu hizmete açtı.
Yöresel kahvaltıların yanısıra, Bursa’da ilk kez kahvaltıda ciğer şiş hizmetini hayata geçiren Ali Koçak, "Bursa’da bir ilki gerçekleştiriyoruz. Kuzu ciğeri sabah ayrı bir lezzet oluşturuyor. Güneydoğu Anadolu’da, Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep, Adana’da sabah saatlerinde ciğer kebap kültürü var. Kuzu ciğerini sabah kahvaltısında yöresel lezzetlerin yanına ekledik. Bursa’da talep görmeye başladı. Bursalı hemşehrilerimizin beğendiği yöresel kahvaltıların yanına, müşterilerimiz talep etmesi halinde kuzu ciğerini de servis ediyoruz" dedi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Türkiye ve Bursa gündemine ait son dakika haberleri ve güncel haberleri HABER16.COM dan takip ediniz.
 

"Başkanları buluşturan açılış" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "05.07.2021" tarihinde "EKONOMİ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EKONOMİ" haberleri kategorisinde yer alan Başkanları buluşturan açılış başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.