Başkan Vidinlioğlu: "En iyi hizmeti sunmak için sahadayız"
Başkan Vidinlioğlu: "En iyi hizmeti sunmak için sahadayız", başlıklı haberin detayında; Belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarla ilgili konuşan Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, "En iyi hizmeti sunmak için sahadayız" dedi.
Kastamonu Belediyesine bağlı ekipler, şehrin farklı noktalarında çalışmalarını aralıksız yürütüyor. Olukbaşı mevkiinde Karaçomak Deresinde temizlik çalışmalarına başlayan ekipler, Kuzeykent Mahallesi’nde içme suyu ishale hattı yenileme çalışmalarını, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde de sathi kaplama asfalt çalışmalarını, tretuvar yenileme-yapım çalışmalarını, öğrenci servis denetimlerini, peyzaj çalışmalarını, park ve cadde temizlik çalışmalarını sürdürüyor.
Olukbaşı mevkiinde dere ıslah çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, “Burada çok önemli bir çalışma gerçekleştiriliyor. Tabi bu çalışmadan ötürü dere içerisinde mil artışı oldu. Ekiplerimiz hızla temizlik çalışmalarına başladı. Yine şehrin her noktasında Kastamonu Belediyesi ekiplerinin çalışmaları var. Hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunmak için tüm ekiplerimizle sahadayız. Belirlediğimiz program çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kış için de gerekli planlamamızı yaptık” dedi.Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Başkan Vidinlioğlu: “En iyi hizmeti sunmak için sahadayız”" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "19.10.2021" tarihinde "GENEL" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "GENEL" haberleri kategorisinde yer alan Başkan Vidinlioğlu: “En iyi hizmeti sunmak için sahadayız” başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.