Başkan Tekin'in acı günü

TAKİP ET

Başkan Tekin'in acı günü, başlıklı haberin detayında; Bilecik'in Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin'in dayısı Ahmet Küçükaka vefat etti.

Reklam
Reklam

Kalp krizi nedeniyle 6 aydır tedavi gördüğü Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakımda yatan 64 yaşındaki Ahmet Küçükaka’nın vefat haberi başta Belediye Başkanı Zekiye Tekin’i ve sevenlerini yasa boğdu. Merhum Ahmet Küçükaka’nın cenazesi Yenimahalle Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası ilçe kabristanlığına defnedildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Başkan Tekin’in acı günü" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "14.10.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan Başkan Tekin’in acı günü başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.