Başkan Sarı açıkladı: Yanan ormanlara 10 bin fidan desteği

TAKİP ET

Başkan Sarı açıkladı: Yanan ormanlara 10 bin fidan desteği, başlıklı haberin detayında; Amasya Belediye Başkanı Akdeniz ve Ege'de yanan ormanların yeniden yeşillenmesi için 10 bin adet fidan desteği vereceklerini açıkladı.

Reklam
Reklam

Başkan Sarı, “Çıkan yangınlar yüreğimizi yakıyor. Devletimiz var gücü ile pek çok noktada başlayan orman yangınlarına müdahale ediyor. Hainlerce yakılan ormanların yeniden yeşertilmesi için vatan sevdalısı Amasyalılar adına 10 bin fidan bağışında bulunuyoruz. Vatan hainlerine inat ekip arkadaşlarımla birlikte bölgeye giderek bağışladığımız fidanlarımızı toprakla buluşturacağız” diye konuştu.

Sarı, “Temennimiz en kısa zamanda yangınlar kontrol altına alınarak ormanlarımızın eski haline döndürülmesi. Bunun içinde ülke olarak birlik ve beraberlik yapma zamanıdır” şeklinde konuştu.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Başkan Sarı açıkladı: Yanan ormanlara 10 bin fidan desteği" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "30.07.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Başkan Sarı açıkladı: Yanan ormanlara 10 bin fidan desteği başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.