Başkan Sarı açıkladı: Eski sanayi bölgesinde kentsel dönüşüm uygulanacak

TAKİP ET

Başkan Sarı açıkladı: Eski sanayi bölgesinde kentsel dönüşüm uygulanacak, başlıklı haberin detayında; Amasya'daki eski sanayi bölgesinde kentsel dönüşüm uygulanacak.

Reklam
Reklam

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, girişimleri sonucu TOKİ tarafından hayata geçirilecek “Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi” ile 480 adet konut ve 24 adet işyeri yapılacağını açıkladı.

İhale tarihinin TOKİ’nin resmi sitesinde 25 Ekim 2021 olarak yayınlandığına değinen Başkan Sarı, “Eski Sanayi bölgemizin yenilenen modern yüzüyle şehrimize ayrı bir hava katacağına inanıyor ve Amasya’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Başkan Sarı açıkladı: Eski sanayi bölgesinde kentsel dönüşüm uygulanacak" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "24.09.2021" tarihinde "EKONOMİ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EKONOMİ" haberleri kategorisinde yer alan Başkan Sarı açıkladı: Eski sanayi bölgesinde kentsel dönüşüm uygulanacak başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.