Başkan Karataş'tan Muhtarlar Günü mesajı

TAKİP ET

Başkan Karataş'tan Muhtarlar Günü mesajı, başlıklı haberin detayında; Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Naim Karataş 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Reklam
Reklam

Karataş mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Muhtarlık görevinin devletimizin vatandaşa uzanan en yakın eli olduğunu söyleyen Başkan Karataş, millet iradesiyle devletin şefkat elinin kesiştiği nokta olup fedakârlık isteyen zor bir iştir. 1829 yılından bu yana vatandaşlarımızın devlet kurumlarıyla olan ilişkilerinde aracı bir rol oynayan, seçimle iş başına gelmiş, kamu yönetim zincirinin ilk halkası muhtarlarımız, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının ve beklentilerinin karşılanmasında, sorunlarının çözüme kavuşturulmasında olmazsa olmaz bir öneme sahip olup, mahallelerimizde devletimizin gören gözü, işiten kulağıdır. Vatandaşa götürülen hizmetin en önemli parçası olan, demokrasimizin temel taşı, milletimizin güzide temsilcisi ve hizmetkarı muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik ediyorum.”


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Başkan Karataş’tan Muhtarlar Günü mesajı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.10.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan Başkan Karataş’tan Muhtarlar Günü mesajı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.