Başkan Karagöl Tema ile birlikte çöp topladı

TAKİP ET

Başkan Karagöl Tema ile birlikte çöp topladı başıklıklı son dakika haberinde; Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl TEMA'nın Tarihi Boğazkesen Köprüsü çevresinde düzenlediği çöp toplama etkinliğine katılarak çocuklarla birlikte çöp topladı.

Reklam
Reklam

TEMA Tarihi Boğazkesen Köprüsü çevresinde çöp toplama etkinliği gerçekleştirdi. Etkinliğe katılan Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl çocuklarla birlikte alanda çöp topladı. Etkinliğin ardından çocuklara TEMA gönüllü kartları takdim edildi.
Çevreye duyarlı bireyler yetiştirmek için çaba sarf eden TEMA temsilcilerine ve çöp toplayan çocuklara teşekkür eden Başkan Ertuğrul Karagöl “Ben TEMA’nın çöp toplama etkinliği var dediklerinde düşünmeden buraya geldim. Bu çöpleri toplayalım doğaya, insana zarar vermesin diyerek bu çöpleri toplayan çocuklarımıza teşekkür ediyorum. Elinize kolunuza sağlık. İnşallah uzun ve sağlıklı ömrünüzde temiz bir doğada yaşarsınız. Bu edindiğiniz özelliğinizi de hayatınız boyunca uygularsınız.” dedi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Başkan Karagöl Tema ile birlikte çöp topladı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.06.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan "Başkan Karagöl Tema ile birlikte çöp topladı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.