Başkan Demir'den Babalar Günü mesajı

TAKİP ET

Başkan Demir'den Babalar Günü mesajı başıklıklı son dakika haberinde; Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Reklam
Reklam

Başkan Demir, mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Babalarımız, yüreklerinde taşıdıkları sevgi ve şefkati evlatlarından hiçbir zaman esirgememiş ve bu yüzden evlatları tarafından daima örnek alınmışlardır. Ailesinin varlığı ve bütünlüğü için yaşamı boyunca gösterdikleri gayretle her türlü saygıyı hak eden, başta yakın zaman önce aramızdan ayrılan babam Bayram Demir, olmak üzere tüm babalarımızın babalar gününü kutluyorum.”

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Başkan Demir’den Babalar Günü mesajı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "20.06.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan "Başkan Demir’den Babalar Günü mesajı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.