Başkan Atam: "Tüm kurumlarla uyum içerisindeyiz"

TAKİP ET

Başkan Atam: "Tüm kurumlarla uyum içerisindeyiz", başlıklı haberin detayında; Kütahya Adliyesi Yazı İşleri Müdürleri, Kütahya Baro Başkanı Avukat Ahmet Atam'a "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Reklam
Reklam

Adliye Yazı İşleri Müdürleri Cavit Kocaçay, Nurgül Ural ve Recep Aydın, Kütahya Baro Başkanı Av. Ahmet Atam’ı makamında ziyaret ederek, Baro Başkanı seçilmesi dolayısıyla “hayırlı olsun” dileklerini ilettiler.

Ziyarette Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Seher Sivri Gökduman ve Av. Esin Özak Sezengöz’de hazır bulundu. Başkan Av. Ahmet Atam ve Baro Yönetim Kurulu üyeleri Adliye Yazı İşleri Müdürlerinin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Başkan Ahmet Atam, baro olarak yargı çalışanları başta olmak üzere tüm kurumlarla çalışmaların uyum içerisinde sürdürüldüğünü söyledi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Başkan Atam: ”Tüm kurumlarla uyum içerisindeyiz”" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.07.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan Başkan Atam: ”Tüm kurumlarla uyum içerisindeyiz” başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.