Başkan Atabay tenisçilerle bir araya geldi

TAKİP ET

Başkan Atabay tenisçilerle bir araya geldi, başlıklı haberin detayında; Didim Belediyesi'nin katkılarıyla Türkiye Tenis Federasyonu tarafından 14 Yaş Tenis Turnuvası Performans Kampı gerçekleştirildi.

Reklam
Reklam

Didim’de bir otelde, Türkiye’nin bir çok ilinden tenisçilerin katılımı ile gerçekleştirilen performans kampını ziyaret eden Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, gençlerle bir araya geldi. Kampa katılımlarından dolayı teşekkür eden ve Didim Belediyesi tarafından hazırlanan içerisinde hediyelerin olduğu çantaları tenisçilere takdim eden Başkan Atabay, "Hepiniz güzel ilçemiz Didim’e hoş geldiniz. Gençlerimizin enerjilerini gördükçe geleceğe dair umutlarımız güçleniyor. Her zaman yanlarındayız. Başarılarınızın devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Başkan Atabay tenisçilerle bir araya geldi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "24.10.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Başkan Atabay tenisçilerle bir araya geldi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.