Başarılı halterciler Yazıcı'yı ziyaret etti

Başarılı halterciler Yazıcı'yı ziyaret etti, başlıklı haberin detayında; Bedensel Engelliler Türkiye Halter Şampiyonası'nda 49 kilogramda Türkiye birincisi olan Muhammed Kaan Aktürk ve 59 kilogramda Türkiye ikincisi olan Şaban Atmaca, İl Müdürü İsa Yazıcı'yı ziyaret etti.

08-09 Ağustos 2021 tarihleri arasında Adana’da 12 ilden 28 erkek, 4 kadın sporcu ile toplamda 32 sporcunun katılımıyla yapılan Bedensel Engelliler Türkiye Halter Şampiyonası’nda 49 kilogramda Türkiye birincisi olan Muhammed Kaan Aktürk ve 59 kilogramda Türkiye ikincisi olan Şaban Atmaca, Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İl Müdürü İsa Yazıcı’yı ziyaret etti.

İl Müdürü Yazıcı, sporun her dalında olduğu gibi halterde de gençlerimize her türlü desteği vereceğini söyleyerek başarılı sporcuya hediye takdim etti.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Başarılı halterciler Yazıcı’yı ziyaret etti" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.08.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Başarılı halterciler Yazıcı’yı ziyaret etti başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.