Başakşehirli çocuklar "Bisikletçi Amca" ile daha mutlu

TAKİP ET

Başakşehirli çocuklar "Bisikletçi Amca" ile daha mutlu, başlıklı haberin detayında; Başakşehir Belediyesi, hayata geçirdiği proje ve hizmetlerle ilçe sakinlerinin beğenisini topluyor. "Bisikletçi Amca" projesiyle Başakşehirli çocukların bisikletlerinin bakım onarımı yapılırken güvenli sürüş eğitimi de veriliyor.

Reklam
Reklam

Büyük, küçük her yaştan ilçe sakini için çalışmalar yürüten Başakşehir Belediyesi’nin geleneksel yaz etkinlikleri kapsamında ilçenin farklı noktalarında düzenlenen açık hava etkinliklerinde, çocukların ve gençlerin bisikletlerinin genel tamirleri gerçekleştiriliyor. Başakşehir Belediyesi, bünyesinde görev alan bisiklet tamir ustaları ilçe genelinde çeşitli noktalarda yer alacak.

Çocuklar da, aileler de mutlu

“Çaya Geldik” etkinliğinde bisikletini tamir ettiren İbrahim Sağır, “Uzun zamandır bisikletini tamir ettirmek için bekliyordum. Başakşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ederim” dedi.

Torunlarının bisikletini tamir ettirmeye gelen Saniye Yıldırım da, “İki torunumla geldik. Bisikletlerini tamir ettireceğiz. Çok güzel bir hizmet. Böyle bir hizmeti ayağımıza kadar getiren Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Başakşehirli çocuklar “Bisikletçi Amca” ile daha mutlu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "05.08.2021" tarihinde "GENEL" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "GENEL" haberleri kategorisinde yer alan Başakşehirli çocuklar “Bisikletçi Amca” ile daha mutlu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.