Baş Belası 6. bölüm fragmanı izle! Baş Belası 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Temmuz 2021 Pazar

TAKİP ET

Baş Belası 6. bölüm fragmanı. ATV kanalının yaz dizilerinden olan Baş Belası 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Her bölümü ayrı bir heyecan ve eğlence içeren Baş Belası dizisinin 6. yeni bölümün de neler yaşanacak? Şahin başkomiser ile psikolog İpek hanım arasında tatlı atışma tam gaz devam ederken, peşlerinde olduğu şebeke ise boş durmuyor... İşte Baş Belası 6. bölüm fragmanı hakkında detaylar...

Reklam
Reklam

Baş Belası 6. bölüm fragmanı izle. Baş Belası dizisi 25 Temmuz 2021 Pazar akşamı yayınlanacak mı? Kurban Bayramı tatili ile yeni bölümün haftaya yayınlanıp yayınlanmayacağı henüz netlik kazanmaz iken, sevilen dizinin takipçileri ise Baş Belası 6. yeni bölüm fragmanını şimdiden merak ediyor.

BAŞ BELASI 6. BÖLÜM FRAGMANI

Baş Belası 6. bölüm fragmanı yayınlandığı gibi haberimizde hemen güncellenerek sayfamızdan izleyebilirsiniz. Baş Belası 6. bölüm fragmanı ATV ve Youtube videoları haberimizde yer alacaktır.

Şahin başkomiser ile psikolog İpek hanım arasında tatlı atışma tam gaz devam ederken, peşlerinde olduğu şebeke ise boş durmuyor... 

BAŞ BELASI 6. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Şahin’in Yener’in üzerine yürümesi cinayet bürodaki herkes tarafından duyulmuştur. Ekip, başkomiserleri için endişeliyken, Mehmet Amir, Şahin’e soruşturma açılmaması için bir çözüm yolu bulur. Şahin’i İpek’le terapiye zorlarlar.

Şahin bu anlaşmayı kabul edecek mi? Bir at çiftliğinde çıkan yangının ardından bulunan ceset ekibi harekete geçirir. Şahin kendisi hakkında verilecek karara aldırış etmeden olay yerine gider. İpek okulda yapılacak gösteri için Görkem’le birlikte bir dans performansı hazırlar. Ancak olay yerinde yaşadığı kaza nedeniyle İpek dansa katılamaz.

Birol’un kılık değiştirmiş haline aşık olduğunu düşünen Nazlı, boşanmak için direttiği şartlardan vazgeçer. Nazlı’nın bu ani karar değişikliği Birol’u şaşırtır. Nazlı üzgün bir anında İpek’e patlar. İpek kendisine küsen Nazlı’yı girdiği bunalımdan çıkarabilecek mi?