Baş Belası 5. bölüm izle! Baş belası son bölüm full izle tek parça ATV YouTube 18 Haziran 2021

TAKİP ET

Baş Belası 5. bölüm full izle. Baş Belası son bölüm bu akşam (18 Haziran 2021) tarihinde ATV de yayınlandı. Baş Belası 5. son bölüm de, Şahin'in Yener'in üzerine yürümesi cinayet bürodaki herkes tarafından duyulmuştur. Ekip, başkomiserleri için endişeliyken, Mehmet Amir, Şahin'e soruşturma açılmaması için bir çözüm yolu bulur. Şahin'i İpek'le terapiye zorlarlar. Baş Belası 5. bölüm full tek parça izle linki haberimizde.

Reklam
Reklam

Baş Belası son bölüm izle.  ATV kanalının beğenilerek izlenen dizisi Baş Belası 5. bölüm yayınlandı. Bu akşam ekrana gelen Baş Belası son bölüm de neler yaşandı? Haberimizin detayında.

BAŞ BELASI 5. BÖLÜM FULL İZLE

Şahin bu anlaşmayı kabul edecek mi? Bir at çiftliğinde çıkan yangının ardından bulunan ceset ekibi harekete geçirir. Şahin kendisi hakkında verilecek karara aldırış etmeden olay yerine gider.
 

BAŞ BELASI 5. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İpek okulda yapılacak gösteri için Görkem’le birlikte bir dans performansı hazırlar. Ancak olay yerinde yaşadığı kaza nedeniyle İpek dansa katılamaz.
 

BAŞ BELASI SON BÖLÜM FULL İZLE 

Birol’un kılık değiştirmiş haline aşık olduğunu düşünen Nazlı, boşanmak için direttiği şartlardan vazgeçer. Nazlı’nın bu ani karar değişikliği Birol’u şaşırtır. Nazlı üzgün bir anında İpek’e patlar. İpek kendisine küsen Nazlı’yı girdiği bunalımdan çıkarabilecek mi?