Baş Belası 12. bölüm fragmanı ATV Baş Belası 12. bölüm fragmanı izle Youtube

TAKİP ET

Baş Belası 12. bölüm fragmanı'nda neler olacak? ATV nin sevilen dizisi Baş Belası 12. yeni bölüm fragmanı şimdiden izleyici tarafından bir hayli merak ediliyor. Cuma akşamları izleyici ekrana kilitleyen Baş Belası dizisinin yeni bölüm fragmanı son bölümden hemen sonra yayınlanıyor. İşte Baş Belası 12. bölüm (fragmanı) gelişmeleri...

Reklam
Reklam

Baş Belası 12. bölüm fragmanı izle. Baş Belası dizisinin 12. yeni bölüm fragmanı bugün ki son bölümden hemen sonra ekrana gelecektir. İpek ve Şahin başkomiser arasında ki ilişki nasıl şekillenecek? Cinayet büro çalışanlarının maceralarını da içeren Baş Belası 12. bölüm de neler olacak?

BAŞ BELASI 12. BÖLÜM FRAGMANI

Baş Belası 12. yeni bölüm de, Şahin'in hafızası yavaş yavaş geri gelirken geçmişindeki karanlık bugüne ışık tutuyor. Müdürünün de şebekenin bir parçası olduğunu öğrenen Şahin yeni hamleler yapıyor. Bir taraftan da İpek'in zarar görmemesi için çabalarken aralarında ki yakınlaşma nasıl gelişeceği ise merak konusu.

BAŞ BELASI 12. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Baş Belası dizisinin yeni bölüm fragmanı ATV ekranlarında yayınlandığı gibi haberimizde yayınlanacaktır. Baş Belası 12. bölüm fragmanı Youtube video bağlantısı da haberimizin içeriğinde güncellenecektir.

Baş Belası 12. bölüm fragmanı, 3 Eylül 2021 Cuma akşamı saat 21:00 da ATV kanalında yer alacaktır. Hafta içi Baş Belası 12. bölüm 2. yeni fragmanınıda sayfamızdan takip edebilirsiniz.