Barbaros Şansal'dan tepki çeken paylaşım, "Bedava"

TAKİP ET

Modacı Barbaros Şansal, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla yeniden gündem olmaya başladı. Sebze fiyatlarındaki artış nedeniyle başlayan tanzim satışları eleştiren Şansal, "Sebze meyve bolluk içinde ve hem limitsiz hem bedava" paylaşımıyla tepki topladı.

Reklam
Reklam

Modacı Barbaros Şansal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla yeniden gündeme gelmeye başladı. Şansal, sebze ve meyve fiyatlarındaki fahiş artış nedeniyle Ankara ve İstanbul'da başlayan tanzim satışları eleştiren Şansal yine çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı.

"KUYRUKTA BEKLEYEN VATANDAŞA YOLLARLAR MI ACABA?"
Modacı Barbaros Şansal, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Sebze meyve bolluk içinde ve hem limitsiz hem bedava, kuyrukta tahditli bekleyen vatandaşa da yollarlar mı acaba?" ifadelerini kullandı.

PAYLAŞIMLARI YÜZÜNDEN LİNÇ EDİLMİŞTİ
Barbaros Şansal yine sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşım yüzünden Atatürk Havalimanında linç edilmişti. Paylaşımları yüzünden KKTC'den linç edilen Şansal, Atatürk Havalimanında bekleyen vatandaşlar tarafından linç edilmiş, daha sonra da polisler tarafından gözaltına alınmıştı.