Baraj gölünde kaybolan 3 kişiyi arama çalışmaları sona erdi

TAKİP ET

Baraj gölünde kaybolan 3 kişiyi arama çalışmaları sona erdi, başlıklı haberin detayında; Kayseri'de serinlemek için girdikleri Sarımsaklı Barajı'nda kaybolan 3 kişiyi arama çalışmaları sona erdi. Ekiplerin çalışması yarın devam edecek.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgiye göre, Melikgazi ilçesinde bulunan Sarımsaklı Barajı’na Doğu Türkistan uyruklu H.M. (10) ve S.A. (16) isimli 2 kız çocuğu girdi. Kızların suda çırpındığını gören aynı kafileden A.T. (28) de onları kurtarmak için baraja girdi. Baraja giren 3 kişi suda kaybolunca durum ekiplere bildirildi. İhbarın ardından olay yerine jandarma, AFAD, UMKE ve Türkuaz Sualtı ve Akarsu Arama Kurtarma Derneği balık adamları sevk edildi.

Balık adamların yaklaşık 4 saatlik arama çalışması sonucunda şahısların cansız bedenine rastlanmadı. Arama çalışmalarına yarın sabah devam edilecek.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Baraj gölünde kaybolan 3 kişiyi arama çalışmaları sona erdi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "30.07.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Baraj gölünde kaybolan 3 kişiyi arama çalışmaları sona erdi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.