Balkondan düşen kedisi için dakikalarca göz yaşı döktü

TAKİP ET

Balkondan düşen kedisi için dakikalarca göz yaşı döktü, başlıklı haberin detayında; Kırıkkale'de genç bir kız, birinci katın balkonundan düşen kedisi otomobilin motor kısmına girince dakikalarca gözyaşı döktü.

Reklam
Reklam

Kırıkkale’de Rauf Denktaş Bulvarı üzerindeki apartmanın birinci katından düşen kedi otomobilin motor bölümüne girdi. Kendi imkanlarıyla kediyi çıkartamayan İlhan ailesi, durumu İtfaiye Müdürlüğü’ne bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye, kediyi otomobilden çıkartabilmek için yoğun bir çaba sarf etti. Otomobilden kaçan kedi, bu kez korkuluk ile tabelanın arasına sıkıştı.

Kendisini suçlu hisseden genç kız Ceyhan İlhan ise "Pamuk" isimli kedisi için dakikalarca gözyaşı döktü. İtfaiye ekipleri ise teselli etti. Yarım saatlik uğraşın ardından kedi, sıkıştığı yerden çıkartıldı. Kafesine konulup genç kıza teslim edildi. Genç kız ise bu kez mutluluktan gözyaşı döktü.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Balkondan düşen kedisi için dakikalarca göz yaşı döktü" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.07.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan Balkondan düşen kedisi için dakikalarca göz yaşı döktü başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.