Balkondan düşen 4 yaşındaki çocuk ağır yaralandı

TAKİP ET

Balkondan düşen 4 yaşındaki çocuk ağır yaralandı, başlıklı haberin detayında; Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde balkondan düşen 4 yaşındaki çocuk ağır yaralandı.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Fatih Mahallesi Nil Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda meydana gelen olayda, 4 yaşındaki İ.E.A., ikamet ettiği 3. katın balkonundan apartman bahçesine düşerek ağır yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ağır yaralanan çocuk sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılırken, olay yeri inceleme ekipleri de apartman bahçesinde incelemelerde bulundu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Balkondan düşen 4 yaşındaki çocuk ağır yaralandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "13.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Balkondan düşen 4 yaşındaki çocuk ağır yaralandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.