Balıkesir polisi aranan 97 kişiyi yakaladı

TAKİP ET

Balıkesir polisi aranan 97 kişiyi yakaladı başıklıklı son dakika haberinde; Balıkesir'de polis ekipleri son 1 haftada çeşitli suçlardan aranan 97 kişiyi gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen şüpheli şahıslardan 31'i tutuklandı.

Reklam
Reklam

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Balıkesir İl Merkezi, Ayvalık, Balya, Bandırma, Bigadiç, Burhaniye, Dursunbey, Edremit, Erdek, Havran, İvrindi, Kepsut, Manyas, Marmara ve Sındırgı İlçelerinde yapılan operasyonlarda çeşitli suçlardan aranan 97 şahıs yakalandı. Adliyeye sevkedilen şüpheli şahıslardan 31’i tutuklandı. Yapılan aramalarda, 13 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 89 adet fişek, 14 adet ruhsatsız tüfek ve bu tüfeklere ait 97 adet kartuş ile 4 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Balıkesir polisi aranan 97 kişiyi yakaladı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Balıkesir polisi aranan 97 kişiyi yakaladı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.