Balıkesir emniyeti aranan 16 kişiyi yakaladı

TAKİP ET

Balıkesir emniyeti aranan 16 kişiyi yakaladı, başlıklı haberin detayında; Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü genel güvenliği sağlamak amacıyla yürüttüğü çalışmada 5 ilçede 16 aranan şahsı yakaladı. Yakalanan şahıslardan 5'i tutuklanarak cezaevine konuldu.

Reklam
Reklam

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Ayvalık, Bandırma, Burhaniye, Edremit ve Erdek ilçelerinde yaptığı çalışmada 16 aranan şahsı ele geçirdi. Asayiş Şube ekipleri yaptıkları aramalarda 2 ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 14 fişek ele geçirirken, genel güvenliği ve asayişi sağlamaya yönelik çalışmaların aralıksız devam edeceği bilgisini verdi.




Balıkesir emniyeti aranan 16 kişiyi yakaladı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.01.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Balıkesir emniyeti aranan 16 kişiyi yakaladı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)