Balıkesir'deki kazada ölen Akın Duru Edremit'te toprağa verildi

Balıkesir'deki kazada ölen Akın Duru Edremit'te toprağa verildi, başlıklı haberin detayında; Zonguldak'tan İzmir'e giderken Balıkesir'de takla atan otobüste yolcu olarak bulunan ve hayatını kaybeden Akın Duru Balıkesir'in Edremit İlçesinde toprağa verildi.

Dün Atatürk Şehir Hastanesi morgundan alınan Akın Duru’nun cenazesi Havran Devlet Hastanesi morguna sevk edildi. Duru’nun cenazesi daha sonra öğle saatlerinde Edremit Eğilmezler Camiine getirildi. Öğlen namazının ardından Akın Duru’nun cenaze namazı kılındı. Cenazeye yoğun katılım olduğu gözlendi. Cenaze namazı sonrası alınan helallik ardından cenaze şehir mezarlığında toprağa defnedildi.

Akın Duru’nun abisinin de bir trafik kazası sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

Balıkesir OSB Çevre Yolu’ndan Edremit istikametine seyir halindeki Zonguldak-İzmir seferini yapan otobüsü, viraj dönerken kontrolden çıkarak devrilmiş, Kazada 11 kişi olay yerinde hayatını kaybetmiş, hastaneye kaldırılan 4 yaralı da müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Balıkesir’deki kazada ölen Akın Duru Edremit’te toprağa verildi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "09.08.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Balıkesir’deki kazada ölen Akın Duru Edremit’te toprağa verildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.