Balıkesir'de polisten 12 şahsa gözaltı

TAKİP ET

Balıkesir'de polisten 12 şahsa gözaltı, başlıklı haberin detayında; Balıkesir'de polis ekipleri il genelinde yaptıkları asayiş uygulamalarında çeşitli suçlardan aranan 12 şahsı gözaltına alırken adli makamlara sevk edilen 5 kişi tutuklandı.

Reklam
Reklam

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Balıkesir İl Merkezinde, Bandırma, Edremit, Gömeç ve Marmara İlçelerinde yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 12 şahsı gözaltına alırken, adli makamlara sevk edilen 5 kişi tutuklandı. Yapılan aramalarda; 1 adet kurusıkıdan bozma ruhsatsız ateşli silah ve bu silaha ait 22 adet fişek, 1 adet ruhsatsız tüfek, 1 adet kurusıkı tabanca ve 22 adet kurusıkı fişek ele geçirildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Balıkesir’de polisten 12 şahsa gözaltı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Balıkesir’de polisten 12 şahsa gözaltı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.