Balıkesir'de jandarmadan 14 şahsa gözaltı

TAKİP ET

Balıkesir'de jandarmadan 14 şahsa gözaltı, başlıklı haberin detayında; Balıkesir'de jandarma ekipleri il genelinde yaptıkları asayiş uygulamalarında çeşitli suçlardan aranan 14 şahsı gözaltına aldı.

Reklam
Reklam

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri genel güvenliği ve asayişi sağlamak için Altıeylül, Burhaniye, Edremit, Erdek, Gömeç, İvrindi ve Karesi ilçelerinde 2 Ağustos 2021 tarihinde yapılan çalışmalarda ve yapılan yol aramalarında çeşitli suçlardan aranan 14 şahsı gözaltına aldı. Yapılan aramalarda 2 adet tabanca, 2 adet av tüfeği ve 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Balıkesir’de jandarmadan 14 şahsa gözaltı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "05.08.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Balıkesir’de jandarmadan 14 şahsa gözaltı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.