Balıkesir'de iki ayrı noktada orman yangını çıktı

TAKİP ET

Balıkesir'de iki ayrı noktada orman yangını çıktı, başlıklı haberin detayında; Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde fıstık çamı ormanında yangın çıktı. Ayrıca Havran ilçesinde çıkan örtü yangını ise hızlı müdahale ile söndürüldü.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgiye göre, Ayvalık ilçesinin Madra Dağlarında kırsal Bağyüzü Mahallesi yakınlarında bulunan fıstık çamı ormanında yangın çıktı. Alevlere havadan Edremit Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde bulunan bir helikopter, karadan da 4 arazöz, 1 su ikmal aracı ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı Ayvalık İtfaiye Grup Amirliğinin 2 itfaiye aracı ile müdahale edildi. Yaklaşık 2 saatlik uğraşının ardından kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları devam ediyor.

İkinci yangın ise, Edremit Orman İşletme Müdürlüğü Havran ilçesi İşletme Şefliği Karalar Mahallesi mevkiinde örtü yangını şeklinde gerçekleşti. Yangına, 3 arazöz ile müdahale edildi.

Her iki yangında da hasar tespit ve soğutma çalışmalarına devam ediliyor.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Balıkesir’de iki ayrı noktada orman yangını çıktı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "26.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Balıkesir’de iki ayrı noktada orman yangını çıktı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.