Balıkesir'de beklenen yağış başladı

TAKİP ET

Balıkesir'de beklenen yağış başladı, başlıklı haberin detayında; Marmara Bölgesi ve Balıkesir çevresi için Meteoroloji'nin yaptığı uyarı sonrasında beklenen yağış akşam saatlerinde başladı.

Reklam
Reklam

Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün yaptığı gök gürültülü yağış uyarısının ardından Balıkesir’de akşam saatlerinde beklenen yağmur başladı. İşten çıkan vatandaşlar, sağanak yağışa yakalandı. İş çıkışından dolayı yoğun olan trafiğe yağmur da eklenince şehir içi trafiği durma noktasına geldi. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, iş yerlerinin saçak altlarına sığındı. Sağanak yağışın yarın da etkili olacağı tahmin ediliyor.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Balıkesir’de beklenen yağış başladı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.10.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Balıkesir’de beklenen yağış başladı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.