Balıkesir'de 5.0 büyüklüğünde deprem! İzmir, Bursa, İstanbul da hissedilen deprem paniğe yol açtı! 10 Aralık 2019

TAKİP ET

Kandilli Rasathanesi Ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından paylaşılan verilere göre 10 Aralık 2019 ta 23:14 saatinde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üsstü Balıkesir olan deprem çevre illerden yoğun bir şekilde hissedilen deprem İzmir, İstanbul ve Bursa da şiddetli bir şekilde hissedildi. Deprem in büyüklüğü dikkat çekerken sosyal medya kullanıcıları korkularını dile getirdi.

Reklam
Reklam

Kandilli Rasathanesi Ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından paylaşılan verilere göre 10 Aralık 2019 ta 23:14 saatinde 5.0 büyüklüğünde merkez üssü Balıkesir, Akçaköy deprem meydana geldi. İzmir, İstanbul ve Bursa da şiddetli bir şekilde hissedilen deprem yerin 7.7 km derinliğinde meydana geldi. 

MERKEZ ÜSSÜ BALIKESİR OLAN 5.0 BÜYÜKLÜĞÜN DE DEPREM

10 Aralık 2019'da saat 23:14'te Balıkesir, Akçaköy merkez üssü olan 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 7.7 km derinliğinde meydana gelen deprem çevre illerde de şiddetli bir şekilde hissedildi. 

BALIKESİR, İZMİR, İSTANBUL, BURSA'DA KORKUTAN DEPREM!

Merkez üssü Balıkesir olan 5.0 büyüklüğünde ki deprem özellikşe, İzmir, Bursa, İstanbul gibi illerde şiddetli bir şekilde hissedildi. Vatandaşların paniğe kapıldığı deprem de, sosyal medya kullanıcıları deprem korkusunu dile getirdi.