Balık tezgahlarında enflasyon yok: 3 balık çeşidi 15 lira
Balık tezgahlarında enflasyon yok: 3 balık çeşidi 15 lira, başlıklı haberin detayında; Türkiye'de enflasyon balık tezgahlarına uğramadı. Samsun'da barbun, istavrit ve mezgidin kilosu 15 TL'den, hamsinin ise 25 TL'den satılıyor.
Hafta sonu balık tezgahları hareketlendi. Vatandaşlar 3 balık çeşidinde tek fiyatla karşılaştı. Balık satıcıların ilgiden memnun olduklarını dile getirdi.
Balık satıcısı Mustafa Bütüner, Balık fiyatları güzel şu anda. Şu an ilgi gayet iyi. Hamsi ve mezgit çok satılıyor. Şu an denizlerde hamsi bolluğu var. Bir ara duraksamıştı. Şu an bol çıkıyor ama 20 TL'nin altına düşmez dedi.Şu anda ne alırsan 15 TLBalık satıcısı Fazıl Altun, Şu anda ne alırsan 15 TL. Hamsi geri döndü. 25 TL'den satılıyor. Barbun, mezgit, istavrit var hepsi 15 TL. Balıklar bol her şeye bakarak vatandaşın cebine balık daha uygun geliyor diye konuştu.Balık tezgahlarında enflasyon yok: 3 balık çeşidi 15 lira başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 05.02.2022 tarihinde EKONOMİ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. EKONOMİ haberleri kategorisinde yer alan Balık tezgahlarında enflasyon yok: 3 balık çeşidi 15 lira başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)