Balık hırsızı karga kamerada

Balık hırsızı karga kamerada, başlıklı haberin detayında; Kastamonu'da balıkçı tezgahından sürekli olarak balık çalan karga cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Karganın her gün aynı balıkçıya gelerek balık çaldığı öğrenildi.

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde faaliyet gösteren bir balıkçıya dadanan karga her gün balık çalıyor. Aynı saatte balıkçıya gelen karga, tezgahın başında insan olmadığını görünce balıkları çalarak yiyor. Balık hırsızı olayı gören bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Görüntülerde karganın tezgaha gelerek balıkları yediği görülüyor.

Balıkçı işletmecisi Fahri Gürses, balığın her gün aynı saatte geldiğini ifade ederek, Kargamız her gün düzenli olarak saat 12.00'de iki sefer geliyor. Önce karşıdaki çatıya konuyor. Eğer tezgahta müşteri yoksa gelir kısmetini, rızkını alır. Her gün düzenli olarak geliyor dedi.




Balık hırsızı karga kamerada başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 22.03.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan Balık hırsızı karga kamerada başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)