Balcılar Birliği başkanlığına Özbakır yeniden seçildi
Balcılar Birliği başkanlığına Özbakır yeniden seçildi, başlıklı haberin detayında; Oltu Balcılar Birliği olağan genel kurul toplantısında Yusuf Özbakır yeniden başkan seçildi.
Kaymakamlık toplantı salonun da saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Oltu Balcılar Birliği olağan genel kurul toplantısında yeniden başkan seçilen Yusuf Özbakır, Üyelerimizin üretmiş olduğu organik balları gerçek değerinde pazarlamak ve gerekli tanıtımını yapmak için çalışmalar gerçekleştireceğiz. Oltu Balcılar Birliği olarak bütün üyelerimizin her zaman yanlarında ve de her türlü desteği sağlayacağız. Oltu ve köylerimizde üretilen balı marka haline getireceğiz dedi.
Balcılar Birliği başkanlığına Özbakır yeniden seçildi başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 23.02.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan Balcılar Birliği başkanlığına Özbakır yeniden seçildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)