Balcı ve Yelkenoğlu ailelerinin mutlu günü

TAKİP ET

Balcı ve Yelkenoğlu ailelerinin mutlu günü, başlıklı haberin detayında; Gazeteci Salih Balcı'nın kızı Ecem Balcı ile işadamı Rıfat Yelkenoğlu'nun oğlu Mustafa Yelkenoğlu dünya evine girdi.

Reklam
Reklam

Kentte bulunan bir düğün salonunda düzenlenen törende Ecem ve Mustafa çiftinin nikahını Kayseri büyükşehir belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç kıydı. Çiftin nikah şahitliğini ise Kayseri Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Mustafa Çelik, MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak yaptı. Başkan Büyükkılıç, genç çifte mutluluklar diledi.

Nikahın ardından Memduh Büyükkılıç, aile cüzdanını kız tarafına verdi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Balcı ve Yelkenoğlu ailelerinin mutlu günü" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "26.09.2021" tarihinde "GENEL" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "GENEL" haberleri kategorisinde yer alan Balcı ve Yelkenoğlu ailelerinin mutlu günü başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.