Bakan Soylu'dan Samsun paylaşımı

Bakan Soylu'dan Samsun paylaşımı, başlıklı haber açıklamasında; Samsun İl Nüfus Müdürlüğü ile birlikte yeni konsept ilçe nüfus müdürlüğü sayısı 11'e çıktı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kendisine ait sosyal medya hesabından Samsun ile alakalı paylaşımda bulundu. Bakan Soylu, Samsun’da açılacak yeni konsept ilçe nüfus müdürlüğünün fotoğraflarını paylaşarak “Yakıştı mı yakıştı” ifadelerini kullandı.
Yeni konsept ilme nüfus müdürlüğünün görsellerine de yer veren Soylu, “Samsun’a, yeni konsept nüfus müdürlüklerimiz yakıştı mı yakıştı. Samsun İl Nüfus Müdürlüğümüz ile birlikte 11 İlçe Nüfus Müdürlüğümüz, yeni konseptle hizmete hazır. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü hayatımızın her anında” dedi.
Bu kapsamda bugün Samsun Valiliği tarafından valilik binası 4. katında ilçe nüfus müdürlükleri yeni konsept açılış programı yapılacak.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Türkiye ve Bursa haberleri içeren, son dakika haberler ile güncel haberler HABER16.COM da.

"Bakan Soylu’dan Samsun paylaşımı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "08.07.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan ``Bakan Soylu’dan Samsun paylaşımı`` başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.