Bakan Selçuk sosyal medya hesabında köpeğe gazete okuyan vatandaşı paylaştı

TAKİP ET

Bakan Selçuk sosyal medya hesabında köpeğe gazete okuyan vatandaşı paylaştı, başlıklı haberin detayında; Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bakanlık binasının duvarına oturup gazete okuyan bir vatandaşın yanına gelen köpeğe de gazete okuduğu anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Reklam
Reklam

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, resmi sosyal medya hesabından bir vatandaşın bakanlık binasının önünde ‘Pergel’ isimli köpeğe gazete okuduğunu, köpeğin ise onu dinlediğini aktardı. Bakan Selçuk şahit olduğu o anları şöyle anlattı:

“Dün çalışma odamın penceresinden bir beyefendiyi izledim. Bakanlığın duvarına oturup gazetesini okumaya başladı. Sonra yanına bizim ‘Pergel’ yaklaştı. O da gayet doğal bir şey yaparmış gibi ‘Pergel’e gazete okudu. Pergel de dinledi. Eğer bu paylaşımı görürse bir kahveye beklerim kendisini. ‘Can’ı sevgiden mahrum bırakmayanlara hürmetle.”


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Bakan Selçuk sosyal medya hesabında köpeğe gazete okuyan vatandaşı paylaştı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.07.2021" tarihinde "POLİTİKA" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "POLİTİKA" haberleri kategorisinde yer alan Bakan Selçuk sosyal medya hesabında köpeğe gazete okuyan vatandaşı paylaştı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.