Bakan Pakdemirli: "Osmaniye'deki yangın kontrol altına alındı"

TAKİP ET

Bakan Pakdemirli: "Osmaniye'deki yangın kontrol altına alındı", başlıklı haberin detayında; Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangının kontrol altına alındığını açıkladı.

Reklam
Reklam

Kadirli ilçesi Sarıtanışmanlı köyü Kabaktepe mevkiinde bulunan ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Çam ağaçları ve makilik alanın bulunduğu kısmı etkisi altına alan yangın, şiddetli rüzgarın da etkisiyle büyüdü. Yangının büyümesiyle birlikte Adana Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı çok sayıda ekip yangına müdahale edildi. Helikopterlerinde havadan destek verdiği yangın kontrol altına alınırken alanda soğutma çalışmaları başlatıldı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Osmaniye yangınını ekiplerimiz kontrol altına aldı, soğutma çalışmalarını gerçekleştiriyorlar. Ormanın kahramanlarına teşekkürler" ifadelerine yer verdi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Bakan Pakdemirli: "Osmaniye’deki yangın kontrol altına alındı"" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.07.2021" tarihinde "POLİTİKA" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "POLİTİKA" haberleri kategorisinde yer alan Bakan Pakdemirli: "Osmaniye’deki yangın kontrol altına alındı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.