Bakan Koca'dan koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden tıp fakültesi öğrencisi için duygu dolu paylaşım geldi

TAKİP ET

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüse yenik düşen tıp öğrencisi Merve Mercan için Twitter hesabından bir mesaj paylaştı. Bakan Koca, "Tıp fakültesi son sınıf öğrencisi Merve, mücadelesine ve genç yaşına rağmen Kovid-19'a yenik düştü. Annesi gibi sağlık çalışanı olarak aramıza katılacaktı" dedi.

Reklam
Reklam

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Konya'da koronavirüs tedavisi gören Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Merve Mercan'ın yaşamını yitirmesi nedeniyle paylaşımda bulundu. Bakan Koca mesajında, "Tıp fakültesi son sınıf öğrencisi Merve, mücadelesine ve genç yaşına rağmen Kovid-19'a yenik düştü. Annesi gibi sağlık çalışanı olarak aramıza katılacaktı" ifadelerini kullanarak vatandaşları da uyarmayı ihmal etmedi.

BAKAN KOCA'DAN DUYGU YÜKLÜ PAYLAŞIM
Koca, Twitter hesabından şunları kaydetti:"Tıp fakültesi son sınıf öğrencisi Merve, mücadelesine ve genç yaşına rağmen Kovid-19'a yenik düştü. Annesi gibi sağlık çalışanı olarak aramıza katılacaktı. Kaybettiğimiz her bir can için acımız büyük. Çocuklarımız, gençlerimiz ve büyüklerimiz lütfen tedbirlere riayet edelim."