Bakan Çavuşoğlu, New York'ta Sri Lankalı mevkidaşı Peiris ile görüştü

TAKİP ET

Bakan Çavuşoğlu, New York'ta Sri Lankalı mevkidaşı Peiris ile görüştü, başlıklı haberin detayında; Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD'nin New York kentinde Sri Lanka Dışişleri Bakanı Gamini Lakshman Peiris ile bir araya geldi.

Reklam
Reklam

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Birleşmiş Milletler (BM) 76. Genel Kurulu ve Türkevi’nin açılışı için geldiği ABD’nin New York kentinde temaslarını sürdürüyor. En Az Gelişmiş Ülkeler Yıllık Bakanlar Toplantısı’na katılan Çavuşoğlu, daha sonra Sri Lanka Dışişleri Bakanı Gamini Lakshman Peiris ile bir araya geldi. Çavuşoğlu sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, “Sri Lanka Dışişleri Bakanı Peiris ile bir araya geldik. Coğrafi uzaklığa rağmen ilişkilerimizi geliştirme irademiz tam” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Bakan Çavuşoğlu, New York’ta Sri Lankalı mevkidaşı Peiris ile görüştü" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "17.09.2021" tarihinde "DÜNYA" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "DÜNYA" haberleri kategorisinde yer alan Bakan Çavuşoğlu, New York’ta Sri Lankalı mevkidaşı Peiris ile görüştü başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.