Bakan Çavuşoğlu, Cennet Bölüğü Anıtı'na çiçek bıraktı
Bakan Çavuşoğlu, Cennet Bölüğü Anıtı'na çiçek bıraktı, başlıklı haberin detayında; Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ukrayna ziyaretinde Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba ile Cennet Bölüğü (Nebesna Sotnia) Anıtı'na çiçek bıraktı.
Ukrayna’nın Lviv kentine gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ülkedeki temaslarına devam ediyor. Bakan Çavuşoğlu, beraberinde Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba ile Cennet Bölüğü (Nebesna Sotnia) Anıtı’nı ziyaret etti. Kuleba ile birlikte anıta çiçek bırakan Bakan Çavuşoğlu, daha sonra anıtın önünde Ukraynalı mevkidaşı ile fotoğraf çektirdi.
Cennet Bölüğü (Nebesna Sotnia) Anıtı, Ukrayna’da 2014 yılında Rusya yanlısı yönetime karşı Batı yanlılarının yönetimi değiştirme amacıyla başlattığı ve “meydan olayları” olarak bilinen protestolar sırasında hayatını kaybedenlerin anısına yaptırılmıştı.Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Bakan Çavuşoğlu, Cennet Bölüğü Anıtı’na çiçek bıraktı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "08.10.2021" tarihinde "DÜNYA" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "DÜNYA" haberleri kategorisinde yer alan Bakan Çavuşoğlu, Cennet Bölüğü Anıtı’na çiçek bıraktı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.