Bağlar Belediyesi bir kırsal mahalleyi daha asfalt yolla tanıştırdı

TAKİP ET

Bağlar Belediyesi bir kırsal mahalleyi daha asfalt yolla tanıştırdı, başlıklı haberin detayında; AK Partili Bağlar Belediyesi, şehir merkezine 25 kilometre uzaklıkta bulunan vündüler Mahallesi'ne bağlı Tokaçlı mezrasının uzun yıllardır yenilenmeyen ve atıl durumda olan yolunu yenileyerek 2 kilometrelik alanı asfaltladı.

Reklam
Reklam

Siverek yolu üzeri Karacadağ bölgesinde bulunan Övündüler Mahallesi’ne bağlı Tokaçlı mezrası’nın yolunu yenileyerek asfaltla döşeyen Bağlar Belediyesi’nin çalışmasından sonra göz kamaştıran yeni yol, mahalle halkının hizmetine sunuldu. Bağlar Belediyesinin hizmetlerinden memnun olduklarını belirten Övündüler Mahalle Muhtarı Mustafa Akyüz, bugüne kadar ilettikleri taleplerin Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu tarafından yerine getirildiğini söyledi.

Akyüz, "Tokaçlı mezramızın yolu çok kötüydü. Vatandaşlar bize şikayette bulunuyordu. Biz de bu durumu Belediye Başkanımız Hüseyin Beyoğlu’na aktardık. Mezramızın yolu yenilenerek asfaltlandı. Başkanımıza ve emeği geçen belediye ekiplerine çok teşekkür ediyorum" dedi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Bağlar Belediyesi bir kırsal mahalleyi daha asfalt yolla tanıştırdı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "24.10.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Bağlar Belediyesi bir kırsal mahalleyi daha asfalt yolla tanıştırdı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.